Het is nu 5 februari 2023 - 12:09

TRITON - QUIZ - NIGHT

Op zaterdag 18 maart 2023 organiseert duikclub TRITON Kapellen een eerste QUIZ-NIGHT.

Locatie: ZAAL LUX, Marktplein 1, 2950 Kapellen

Deuren open: 19uur, de eerste vraag wordt om 20uur gesteld

Inkom: €5 per persoon, ploegjes van 4 tot 6 personen (zelf samen te stellen)

Met de opbrengst van deze avond kunnen we nieuw materiaal voor onze Duikschool aankopen.

Hoe inschrijven?

* je stelt een ploeg samen van 4 tot 6 man.

* je stuurt een mailtje met alle gegevens van de deelnemers (naam, mailadres, ploegnaam) naar quiz[at]duikclubtriton.be (na de quiz worden alle gegevens verwijderd)

* je betaalt het aantal deelnemers x €5 op rekeningnummer van onze duikclub Triton BE94 7331 2318 8414

* je zal spoedig een mailtje terug ontvangen met meer informatie.

Kan je niet aanwezig zijn, maar wil je toch onze duikclub sponsoren, dat kan! Je kan vrijblijvend een steunkaart kopen. U kan uw centjes overschrijven op onze rekening, en wij bezorgen u een sponsorkaart.

Deel ons evenement op Facebook

Heb je zelf nog andere vragen, dan mail je deze ook even door, of neem even met Tascha Verhoeven contact op (+32 468 33 34 74)