Het is nu 5 december 2022 - 05:17

De TRITON - shop

POCKET-MASKERS

De proeven B3, C3, D3 en E3 (redding, slepen en CPR) dienen te worden uitgevoerd met het gebruik van pocketmaskers, zoals wordt aangeleerd in de lessen DHV (Duiker-HulpVerlener) en de bijscholing DHV. De lessen CPR dienen steeds te gebeuren met behulp van persoonlijke pocketmaskers (zowel voor de kandidaten als voor de lesgevers).

De pocketmaskers zijn deze dewelke voorzien zijn van een (HME- of HEPA-)-Covid-filter.

Je kan deze aankopen via onze duikclub. Stuur een berichtje aan onze secretaris om er eentje te bestellen.

Bron: NELOS-info nr 477

Verder kunnen wij onze leden nog 2de hands materiaal, kleding met TRITON-logo aanbieden, of wens je iets te bestellen van de NELOS-shop, klik dan op de desbetreffende link hieronder.

Divers materiaal van en voor leden

Kleding TRITON (kleding met Triton-logo)

NELOS Boetiek

LIDGELDEN 2023

zijn bekend.

INTERN REGLEMENT

Het Intern Reglement is aangepast. Jullie vinden het terug via het ledenhoekje

GEDRAGSCODE

meer info vinden jullie bij onze API's

FOTO's

We zoeken nog wat leuke foto's van onze clubduiken en activiteiten. Meer info bij de 'clubinfo' op onze website!!

of via deze link

DUIKFLES VULLEN

dit kan voorlopig enkel op maandag. Of contacteer onze materiaalmeester Tom.

Getijden

De getijden zoals gepubliceerd door NELOS zijn nu ook beschikbaar op

deze link

• Avos.jpg